Jak na odrosty?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Mataenvena
Offline
Na fóru od: 25.11.2009
Jak na odrosty?

Mám na vás otázku...odbarvovnání z černé na blond se tu už hodně probíralo,i já bych to chtěla vyzkoušet,ale je tu jeden problém. Moje přírodní vlasy jsou tmavě hnědě(už hodně let si je barvim na černo,ale to je jen mimo) když už tedy docílím té světlé blond,tak jak se pak barví odrosty,jelikož když se barví moje setra na světlou blond(a její přírodní barva je špinavá blond)tak jí ty odrosty vždycky chytnou divně,úplně jinak než zbytek hlavy. A proto se vás chci zeptat,když bych teda už té blond docílila,tak jak bych pak měla barvit odrosty? Aby mi to nechytlo úplně jinak než zbytek hlavy. MOC DĚKUJU za odpovědi.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NO každopádně odrosty budou vždy jine když použiješ bus jiny odstín než před tím .nebo necháš barvu déle nebo malo působit.
Je těžké se trefit proto je lepší zajít ke kadeř. ale NIkdy nebarvi už nabar.vlasy jen ty odrosty.Odrostlé vlasy jsou zdravější tak vždy barva bude světlejí a konce tmave. co se týka Barev.U odbar.budou asi tmavší ne?! než konce ne?tak že jen fakt barvi odrosty..a hlidej dobu působení.

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky, až budeš mít konečnou barvu, tak tu si dávej jen odrostlé vlasy, ne na celou hlavu. Neboj, sjednotí se to. :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. to jsem psala..ale jelikož třebato nechá moc dlouho tak to bude mít světlejší nebo když krátkou dbu tak tmavší.. a ne protahovat do koncu.