Jak přemluvit manželku na kratší a modernější účes?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Jak přemluvit manželku na kratší a modernější účes?

chtěl bych přemluvit manželku,aby zvolila krátký a modernější účes. pokaždé když přijde od kadeřnice není prakticky poznat, že někde byla a druhý den je opět stejně učesaná jako předtím. fakt nevím jak na to. díky

Anonym

Jo jo. Tak manželku bych v žádném případě nepřemlouvala. Nikdy. Účes nosí ona a ona se musí dobře cítit. Nějak nepopisujete její styl, barvu,věk . Ale co kdyby Vás ona přemlouvala k trvalé a třeba s melírem, že se jí to líbí, hm hm... :evil:
Rada: Možná komunikace s vizážistkou v salóně ;)

markisz
Offline
Na fóru od: 14.03.2009

Tak na kratčí tak to bych nepřemlouvala já mám taky delší vlasy ale na modernější ? Tak třebaa jí ukázat něaký časopis s učesama a promluvit si sní o tom. :D

sirenia
Offline
Na fóru od: 28.04.2009

Promluvit s ní o tom rozhodně můžeš, hlavně ale jemně a taktně! Nezačínat hned s tím, že by potřebovala změnu. Nebo se domluv s některou z jejích kamarádek, od těch to možná vyzní líp.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj..rozhodně je chyba kadeřnice že jí ostříhaá a není to vidět!třeba tvá manželka si jen neumí říci co chce a všechny kadeřnice nevědí nebo neumějí stříhat !Některá radsi stříhá méně protože se bojí !No ale tak manželce jen řekní jaká by byla kočka kdyby si dala udělat změnu..a že by jí to slušela a prokoukla by!Ale at začne pomalými změnami neee hned na krátko ja říkaš!řekni že starý učes nosí dlouho a že to chce změnu at se nebojí.Myslím si že asi nemá ráda změny že se spíše bojí.at si dojde k Dobré a šikovné kadeřnici a ta jí poradí!ale at se nebojíHooodně štěstííí :)

Yrwanna
Offline
Na fóru od: 18.05.2009

To se fakt divím, že chlap chce po své ženě (nebo po jakékoli ženě) kratší vlasy! Každopádně pokud ke kadeřnici chodí, tak se o své vlasy asi stará..

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Nj.to asi jooo.ale asi se bojí změny.nebo manžel by si to představoval asi jinak no.. :shock: ale tak či tak..snad budou spokejí oba!