JAk SI udeLAt SceNE uCEs??

2 příspěvky / 0 new
Poslední
SweTT.GaBYe-4FOREwer
Offline
Na fóru od: 29.03.2009
JAk SI udeLAt SceNE uCEs??

AhoojiK HEjkY pls PORadte MI nwm JAk SI maM udelaT sceNE uCES neZNAte NAky KAderNIctvy??? :D

Anonym

:lol: :lol:

bublifuck
Obrázek uživatele bublifuck
Offline
Na fóru od: 05.03.2009

:D

[color=#FF00FF][b]fuck this and fuck that fuck it all[/b][/color]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_NO2UOMMYKZ0/SNi1VH-NiuI/AAAAAAAABQM/-Oz8KqWwxIQ/s320/Emo+Shoes.jpg[/img]

DomiDiamond
Offline
Na fóru od: 16.04.2009

Jestli chceš podívej se na youtube.com, tam je odkazů, jak udělat Scene účes hodně. Taky sem byla chvilku Scene, tak asi je nejlepší natupírovat blízko kořínků, nastříkat lak a možná pak žehličkou na to. Ale budeš mít zničený vlasy :)

Emo_Kate
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

V kadeřnictví ti Scene neudělaj tam ti to maximálně ostříhaj a obarvěj ale česat si to budeš sama, a udělaj ti to v každym kadeřnictví...jinak youtube a obrázky na netu, si ten obrázek vytiksni a přines do kadeřnictví aby věděli co tam na hlavě chceš ;)

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Ahoj souhlasím, udělaj ti to v každým kadeřnictví, nejlepší je opravdu donést obrázek, aby kadeřnice věděla, co po ní chceš. Starat se o to můžeš jedině tak, že si vlasy budeš tupírovat do maximálního objemu.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahooj.mylsím že je zbytečné s tím chodit ke kadeř. to zvládneš. na ruznych stránkach jspu i videa nebo podle obrázlku se to da.Hodně se tupíruje a lakuje a mužeš je i nakonec přežehlit ale spon konce vlasu aby byly hezky hladké! ;)

Emo_Kate
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

No prostě...obarvit to možná zvládneš i doma pokud nechceš bílou barvu, to si asi neporadíš :P a ostříhat to asi nezvládneš ale jesi to máš dobře udělaný tak to je ok. Nejdřív se to prostě celý vyžehlí, hlavně dole ty delší vlasy. Pak to začneš tupírovat, nejlíp od zadu, aby jsi neměla po stranách dva "rohy" a vepředu a vzadu placku. A musíš natupírovat i ty spodnější vlasy, protože ty to potom celý držej a dýl to vydrží. Hodně nalakovat, spodní vlasy znova přežehlit a hotovo :mrgreen:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj asi tak něco.. hodně tupírovaní ti postaci a nalakovat!ale podle obrázku to není těžké když je udělaný kvalitní základ vlasu a to dobrý střih!

Anonym

Aoy...Chtěla jsem se zeptat jestli na Scene účes musí nechat udělat střih nebo jestli to zvládnu i bez toho...Ptám se proto že mám vlasy k ramenum...vepředu mi to jde natupírovat jakože v pohodě.. ;) ale pak když to chci uděat vzadu tak mi to vůbec nedrží a je to zacuchaný atd... :( ..prostě to neudělám tak pěkne jako ty holky na obrázku...Předem moc děkuji za odpoved.. :|

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. jestli máš vzadu sesříhané dobře vlasy.Vlasy od temene by měly být kratší než ty spodní.aby ti to šlo lépe.Nebo musíš prostě trénovat ,když si do zadu nevidíš je to těžší tak se neboj a zkoušej dáál!NAdzvedni pramen a natupiruj se spoda a přelakuj a uhlad nějakým kartáčem se štětinkami jen z lehka aby sis to zas nerozčesala! ;)

Anonym

No...vzadu je to s tupírováním těžší !! ;) Asi to tam nemáš moc prostříhané.. Musíš si oddělovat jednotlivé prameny, pročesat a tupírovat postupně, a hned nalakovat zespoda...držet to musí... Ale jestliže je nemáš vzadu prostříhané vůbec, tak to moc nepujde. Hlavně bacha aby jsi tam neměla někde natupírovanej pruh a mezi tim placatý místa, aby to nebylo na jednu stranu...Dobrý je vzit si "zpětný zrcátko" a podivat se na to prostě i zezadu...hodně co jsou videa na youtubku, tak t omaj sice holky zepředu krásý, ale když pootočej hlavu, je vidět, že vlasy zezadu maj učesaný do stran, takže vzadu to maj totálně placatý a nemaj tam vlasy...na to fakt bacha vypadá to příšerně... ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Souhlasím uplně s KAttie!!
chce to trénink a bude to vPOHO.