Tip kam zajít ke kadeřnici?????Zlínsko, Ostrava, Olomouc...

1 příspěvek / 0 new
Poslední
lenulinek
Obrázek uživatele lenulinek
Offline
Na fóru od: 03.09.2010
Tip kam zajít ke kadeřnici?????Zlínsko, Ostrava, Olomouc...

Ahojte, chtěla bych jít ke kadeřnici a tady u nás ve městě není nikdo tak šikovný, vždycky se mi něco nelíbilo:( Už nevím kam mám jít, Mám kamarádku kadeřnici a tu to stříhání a barvení nebaví tak hledám spíše někoho kdo by měl tu trpělivost a trošku i fantazie. Pocházím z okresu Vsetín, jsem schopná zajet do Zlína nebo do Ostravy, nebo do Hranic nebo i do Olomouce. Mám blond vlasy a chtěla bych to obarvit na hnědo a do teho blond melírek.Kamoška říkala že mám hodně vlasů a jak mi dělala melír tak ji to trvalo min. 4hodiny:( Tak fakt někoho kdo má trpělivost:) Byl by třeba mezi Vámi někdo šikovný???

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahoj, mám kamarádku kadeřnici, ale je z Uničova (asi 30 km od Olomouce). Velice trpělivá a šikovná - vždycky jsem s ní byla velmi spokojená. Na stříhání i barvení si nechává dost času, takže se nemusíš bát. Kdybys chtěla kontakt, tak ti ho můžu poslat.
Jinak v Olomouci jsem se byla stříhat jen v Tescu v kadeřnictví Klier. Slečna kadeřnice mi to ustřihla trošičku víc než jsem chtěla - jakmile se zacelily konečky, tak dobý, ale do té doby jsem moc spokojená nebyla. Zase na druhou stranu kdybych ji poslechla a nechala si to ustřihnout jak chtěla původně (asi po ramena), tak to mohlo vypadat skvěle, ale nevím no. Výhodou tohoto kadeřnictví je, že se většinou nemusíš objednávat dopředu. Nevýhodou je určitě cena...